Jogi nyilatkozat

A weboldalon található látványtervek, weboldaltarvek, egyedi tartalmak és más nem kategorizált tartalmak szerzői jogai, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI.törvény alapján, Récsi Andrást illetik.

A www.recsiandras.com honlapon megjelenő minden tartalom, így a leírások, cikkek, a képek, a honlap grafikája vagy bármely más egyéni, eredeti megoldásunk szerzői mű (a továbbiakban: “mű”) a fenti törvényben és a Ptk-ban megfogalmazott szerzői jogi oltalom alatt áll.

Az oldalon közzétett szöveges és képi tartalom sokszorozása, eltérő rendelkezés hiányában az alábbiak szerint lehetséges: elérési út (link) bemásolásával az eredeti, hiánytalan és módosítás nélküli tartalmat külön engedély nélkül. Minden más esetben kifejezett írásbeli hozzájárulás szükséges a felhasználáshoz.

Tilos a fenti művekből, bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő sokszorosítás, átdolgozás, terjesztés, vagy más módon történő felhasználása az írásbeli előzetes hozzájárulásunk nélkül.

A www.recsiandras.com főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó /releváns/ weboldalon.

Az oldalon közzétett tartalomban fellelhető esetleges pontatlanságokért a szerző felelősséget nem vállal.